Ontstaansgeschiedenis

Onze onderneming is opgericht in 1925 door Piet en Marjon, de onderneming is gevestigd op het adres Drieëndijk 17 te Heenvliet. Later is het bedrijf verhustd naar Abbenbroek. De onderneming is gespecialiseerd in loonwerken en als mechanisatiebedrijf. De belangrijkste dealerschappen waren toen David Brown en Westfalia.

In 1981 is de onderneming overgestuurd naar Dick Klok. Het bedrijf verhuisde vervolgens in 1986 weer terug naar de Drieëndijk, maar dan op nummer 1A (wat nu 1D is.) Het bedrijf is sinds 1985 officieel dealer van Deutz Fahr. In 1986 hebben wij de landbouw tak v / d Zee & Geest overgenomen. Er is ook een deal van Massey Ferguson gekregen.

De onderneming is tussen 2000 en 2007 Katie naar de zoons van Dick Klok. Het mechanisatiebedrijf met de naam Dick Klok is overgegaan naar de zoon Joost klok. Het loonbedrijf met de naam Dick klok cultuurtechniek BV, is overgegaan naar de zonen Arjo en Kees. De Bedrijven zijn op de oude locaties blijven zitten, Dick Klok mechanisatie is gevestigd op Drieëndijk 1D, en Dick klok Cultuurtechniek BV is gevestigde op Drieëndijk 1A.

Dick Klok Mechanisatie is in de loop van de jaren uitgegroeid in een onderneming met zeer goede opgeleide en gemotiveerde medewerkers die zijn gespecialiseerd in trekkers en werktuigen. Onze onderneming kan u in de aanschaf van nieuwe machines, maar ook over het onderhoud en reparaties van uw huidig ​​machinepark.

Onze onderneming is al jaren vergroot tot MF 4 sterren Dealer. Dit is uitgegeven voor de betrouwbaarheid. Onze onderneming heeft deze 4 sterren gekregen van Massey Ferguson, en haar importeur Mechattrac. De eisen aan deze sterren is dat de dealer dient te beschikken over een professionele servicewerkplaats en -auto's, goed opgeleide monteurs, speciaal gereedschap, technische documentatie en onderdelenvoorzieningen, de Massey ferguson patiënten snel en goed verzorgd de werkplaats kunnen verlaten. Er wordt professioneel en met zorg aan uw trekker gewerkt.

Momenteel hebben wij 4 vestigingen. De hoofdvestiging is Heenvliet, de servicevestigingen zijn Poortvliet en Oudenbosch. Sinds 1 augustus 2016. is Joost Klok Mechanisatie BV actief en eigenaar van de vestiging Middelburg met als doel verkoop en service van Deutz Fahr producten. Voor service kunt u terecht op alle 4 de vestigingen.

Service en kwaliteit leveren is wat bij ons zeer hoog in het vaandel staat en wat wij altijd blijven nastreven!