Ontstaansgeschiedenis

De onderneming is opgericht in 1925 door Piet van Marion, op adres Drieëndijk 17 te Heenvliet, is later verhuisd naar Abbenbroek, het bedrijf ontwikkelde zich als loonwerker en mechanisatiebedrijf met als belangrijkste dealer schappen David Brown en Westfalia.

In 1981 overgegaan naar Dick Klok en verhuisde vervolgens in 1986 weer naar de Drieëndijk, maar dan op nummer 1a (nu 1d). We zijn sinds 1985 officieel Deutz Fahr dealer en met de overname in 1986 van de landbouwtak v/d Zee & van Geest, ook Massey Ferguson dealer. De hoofdvestiging is Heenvliet en Servicevestigingen te Poortvliet, Oudenbosch en Middelburg.

De bedrijven zijn inmiddels tussen 2000 en 2007 overgedragen aan de volgende generatie Klok en is het mechanisatie bedrijf eigendom van Joost Klok en het loonbedrijf, inmiddels Dick Klok Cultuurtechniek B.V., eigendom van Arjo en Kees Klok en gevestigd op Drieëndijk 1a                            

Dick Klok Mechanisatie is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onderneming met zeer goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers en is specialist in trekkers en werktuigen. Voor u een betrouwbare partner voor onderhoud en reparaties van uw huidige machinepark. Wij kunnen u ook adviseren in de aanschaf van nieuw of gebruikte machines. Onze bedrijven zijn al jaren MF 4 sterren dealer. Een criteria van hoge eisen gesteld door Massey Ferguson en haar importeur Mechatrac, waarbij de dealer dient te beschikken over een professionele servicewerkplaats en -auto’s, goed opgeleide monteurs, speciaal gereedschap en technische documentatie en waar de onderdelenvoorziening voldoende moet zijn om Massey Fergusongebruikers snel en goed te kunnen bedienen en er professioneel wordt omgegaan met levering en nazorg van de nieuwe en gebruikte trekkers en werktuigen.

Sinds 1 augustus j.l. is Joost Klok Mechanisatie B.V. actief en eigenaar van de vestiging Middelburg met als doel verkoop en service van Deutz Fahr producten. Ook deze heeft als hoofdvestiging Heenvliet en voor service kunt u terecht op alle 4 de vestigingen.

Service en kwaliteit leveren is wat deze ondernemingen zeer hoog in het vaandel heeft en steeds blijft nastreven!