Ontstaansgeschiedenis

De onderneming is opgericht in 1925 door Piet van Marion, op adres Drieëndijk 17 te Heenvliet, is later verhuisd naar Abbenbroek, het bedrijf in loonwerker en mechanisatiebedrijf met als belangrijkste dealer schappen David Brown en Westfalia.

In 1981 overgestuurd naar Dick Klok en vervolgens verhuisde in 1986 weer naar de Drieëndijk, maar dan op nummer 1a (nu 1d). We are since 1985 officieel Deutz Fahr dealer en met de overname in 1986 van de landbouwtak v / d Zee & van Geest, ook Massey Ferguson dealer. De hoofdvestiging is Heenvliet en Servicevestigingen te Poortvliet, Oudenbosch en Middelburg.

De bedrijven are inmiddels tussen 2000 en 2007 Klok en is het mechanisatie bedrijf van Joost Klok en het loonbedrijf, Dick Klok Cultuurtechniek BV, eigendom van Arjo en Kees Klok en gevestigd op Drieëndijk 1a                            

Dick Klok Mechanisatie is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onderneming met zeer goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers en is specialist in trekkers en werktuigen. Voor uw betrouwbare partner voor onderhoud en reparaties van uw huidige machinepark. Wij kunnen u ook adviseren in de aanschaf van machines. Onze bedrijven zijn al jaren MF 4 sterren dealer. Een criterium voor de betrouwbaarheid van Massey Ferguson en haar importeur Mechatrac, fabrikant de dealer dient te beschikken over een professionele servicewerkplaats en -auto's, goed opgeleide monteurs, speciaal gereedschap en technische documentatie en waar de onderdelenvoorziening moet worden om Massey Fergusongebruikers snel en goed te care en work professional with caring and care and the trekkers en werktuigen.

Sinds 1 augustus jl is Joost Klok Mechanisatie BV actief en eigenaar van de vestiging Middelburg met als doel verkoop en service van Deutz Fahr producten. Ook dit heeft als hoofdvestiging Heenvliet en voor service kunt u terecht op alle 4 de vestigingen.

Service en kwaliteit leveren is wat deze ondernemingen zeer hebben in het vaandel heeft en blijft blijft nastreven!